Sångkurs Nivå 1

Kursstart: 22 mars 2022

Dag: Tisdagar 

Tid: 17.45-19.15 

Plats: Friskcentralen Helheten (vindsvåningen).

Antal kursdeltagare: 4-6 personer.

Lektioner: 10 st lektionstillfällen med uppehåll vecka 15.

Pris: 4700:- (delbetalning går att göra)

För anmälan gjord senast  22:a februari 2022 ges 500 kr rabatt.

Inga förkunskaper krävs och kursen vänder sig till dig som vill lära dig grunden i Essento. Du kan vara både en ovan, van eller professionell sångare. 

Kursbeskrivning:

Kursen som erbjuds kommer att vara omfattande och innehållsrik och ger en bra grund för att få en god inblick och förståelse för sångskolans uppbyggnad. Lektionerna kommer varvas mellan teori och praktiska övningar. Deltagarna får bl.a. lära sig att hitta klangvägar i kroppen och göra övningar som stärker muskulaturen runt stämbanden. Vi sjunger sånger där vi tar dem sångtekniska kunskaperna till hjälp, vi tränar gehöret och sjunger stämmor. m.m. 

Fokus på den individuella utvecklingen

Även om kursen hålls i grupp och dem flesta övningar görs tillsammans ligger främsta fokus på den individuella utvecklingen. Vi utvecklar oss själva tillsammans med andra! Övningarna vi gör är dem samma, men dessa kan kännas och upplevas olika hos var en till en början, därför är individuell coachning också en viktig del under lektionerna. 

Förstärkt lärande genom objektiv lyssning 

Det finns en stor kraft i att sjunga i grupp. Vi kan lätt bli subjektiva i vår egen bedömningsförmåga om oss själva. Vi är mitt i vår egen kropp och ibland kan det vara svårt att höra vår egen utveckling, nyansskillnader, tekniska justeringar m.m. När vi hör någon annan coachas kan vi lättare vara objektiva och lättare höra dennes framsteg. Därigenom kan vi lättare ta till oss tekniken och applicera på vårt eget sjungande. Här kan vi också stärka varandra genom positiv feedback.

Gruppdynamik

Sångträning i grupp skapar en dynamik med allas unika röster.  Det blir till ett kraftcentra när flera röster vävs samman i gemensam samklang.

För anmälan eller frågor vänligen kontakta mig via kontaktformuläret.

Anmälan är bindande.

Varmt välkommen med din anmälan!